خداوندا خسته ام از فصل سرد گناه و دلتنگ روزهای پاکم … بارانی بفرست ، چتر گناه را دور انداخته ام !
از اوج آسمان ها یک شب مرا صدا کن با یک نفس دلم را از این قفس رها کن
ئه ستیره (1 فروردین 1394),عاطفه (21 بهمن 1393)
چنان لطف او شامل هر تن است که هر بنده گوید خدای من است چنان کار هرکس به هم ساخته که گویا به غیری نپرداخته
- صدا زد ای خدای جهانیان جواب شنید: بله صدازد ای خدای نیکوکاران جواب شنید:بله صدازد ای خدای اطاعت کنندگان جواب شنید:بله این بار صدازد ای خدای گنهکاران جواب شنید: بله بله بله با تعجب گفت:خدایا تو را خدای جهانیان خدای نیکوکاران و خدای اطاعت کنندگان خواندم یک بار فرمودی بله ولی تورا خدای گنهکاران خواندم سه بار گفتی بله حکمتش چیست؟ جواب آمد مطیعان به اطاعت خود نیکوکاران به نیکوکاری خود و عارفان به معرفت خود اعتماد دارند گنهکاران که جز به فضل من پناهی ندارند اگر از درگاه من نا امید گردند به درگاه چه کسی پناهنده شوند؟؟
من زیر نگاه خـــدا قد می کشم ......... واین خداست که با لبخندش جان تشنه ام را سیـــراب می کند ...... من دستانم را به سوی آسمـــان دراز می کنم ...... تا زمــانی برسد وخـــدا دستانم را دردستانش گیرد ومرا به سوی خـــود خواند..........
یا الله از اینکه میبینم بزرگی چون تو همواره مرا زیر نظر دارد و هرگز فراموشم نمی کند سخت به خودم میبالم بنده تو تافـــگـــــــه
همه کس و همه چیز را دوست دارم اما به هیچکس و هیچ چیز دل نمیبندم مگر الله
ئه ستیره (1 فروردین 1394)
اول تصور می شد که معنی آیه این است که «شما مرا یاد کنید تا من شما را یاد کنم»، ولی حقیقت آیه این است که: من به یاد شما هستم، شما هم مرا یاد کنید.
من که دارم در گدایی گنج سلطانی به دست کی طمع در گردش گردون دون پرور کنم گر چه گردآلود فقرم شرم باد از همتم گر به آب چشمه خورشید دامن تر کنم
بسم لله الرحمن الرحیم خداوندا! کمکم کن تا پیمانی را که با تو در طوفان بستم, در آرامش فراموش نکنم....
كِرَامٍ بَرَرَةٍ (2 فروردین 1394),ئه ستیره (1 فروردین 1394)
سلام خدای زیبایم یک سال زیبای دیگر را باترنم دلنشین پرندگانت آغازنمودم پرندگانی که شکرگزاری میکنندونیایش شکربرای یک سال زيباي دیگر..... شکربرای بوی خوش زندگی.... شکروهزاران شکربرای وجود ارزشمند عزیزانم.... شکربرای سلامتی جسم وجان...شکر برای رزق وروزی حلال وبی نیاز.... شکربرای قرارگرفتن درراهت شکربرای بارش زیبایت که فضارازیباترودلنشین ترکرده است.... شکربرای تمام نعمتهایت که دراختیارم قرارداده ایی..... هرچه شکرگویم کم است بارالهاچتررحمتت رابرسرمن همیشه بازنگه دارولحظه ای مرابه حال خودوامگذار..... بارالهاعشقت نورراهم است ومهرت گرمای وجودم دوستت دارم وازاینکه مرالایق بندگیت دانستی و درك سال جديد را بهم ارزاني داشتي هزاران بارشکروسپاست می گویم دوستت دارم خدای زیبای من.....
رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ ای پروردگار ما بده ما را در دنيا خوبی و در آخرت خوبی و نگهدار ما را از عذاب دوزخ (سوره بقره آیه201)
tafgah (3 فروردین 1394)
خدایا فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدم هایت نگاهم به تو باشد... دوستت دارم پروردگار من بنده ی تو تافگه
ئه ستیره (3 فروردین 1394)
یا الله همه مریضان رو شفا بده و مشکلات همه مارو حل کن خدایا بهمون صبر و توکل و امید بده و نزار ثانیه ایی از عمرمون رو با ناامیدی بگذرونیم دوست دارم یا الله
_Hossein_ (12 فروردین 1394),ئه ستیره (10 فروردین 1394)
انتخاب سریع یک انجمن
مشاهده قوانین انجمن